Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English  |  
Shqip  |  
Русский  |  
Turkish
A-
A+
Τίτλος άρθρου: Κωνσταντινούπολη - Προσφορά ΠάσχαΚυρίως κείμενο άρθρου: 

Προσφορά Πάσχα Κωνσταντινούπολης


Αυτό το Πάσχα σας προσφέρουμε ένα πακέτο μεταφοράς και διαμονής στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσετε κάπως διαφορετικά και ευχάριστα αυτές τις ευχάριστες μέρες των διακοπών. Παρακάτω υπάρχουν ξενοδοχεία που θα μπορούσατε να μείνετε με την επιλογή σας 2 διανυκτερεύσεις ή 3 διανυκτερεύσεις

 

 

 

Περιοχή Aksaray

Barin Hotel 3*

To Barin Hotel βρίσκεται στην περιοχή Aksaray. Έχει απόσταση 2 χιλιόμετρα από την Αγία Σοφία και 1 χιλιόμετρο από το Καπαλί Τσαρσί. Υπάρχει προσβασιμότητα πολύ κοντά στη στάση του μετρό Vezneciler που συνδέει την συγκεκριμένη περιοχή με  την πλατεία Taksim.

 

 

 

Budo Hotel 4*

To Budo Hotel βρίσκεται στην περιοχή Aksaray. Έχει απόσταση 2 χιλιόμετρα από την Αγία Σοφία και 1 χιλιόμετρο από το Καπαλί Τσαρσί. Υπάρχει προσβασιμότητα πολύ κοντά στη στάση του μετρό Vezneciler που συνδέει την συγκεκριμένη περιοχή με  την πλατεία Taksim.

 

 

 

Περιοχή Taksim - Sisli

Regno Hotel 3*

Το Regno Hotel βρίσκεται στην περιοχή Sisli. Εχει απόσταση 700μ. από τον σταθμό του μετρό Osmanbey. Βρίσκεται πολύ κοντά στις πλέον Ευρωπαϊκές περιοχές της Κωνσταντινούπολης στη Macka, στη Nisantasi και στην Etiler. Η απόσταση που έχει από την πλατέια Taksim είναι 2,7 χιλιόμετρα.

 

 

 

Taxim Express Hotel 4*

Το Taxim Express Hotel βρίσκεται στην περιοχή του Taksim. Βρίσκεται 500μ. από την πλατεία Τaksim και περίπου 1 χιλιόμετρο από την εμπορική πλατεία του Osmanbey.  

 

 

Marble Hotel 4*

Το Marble Hotel βρίσκεται στην περιοχή Τaksim. Βρίσκεται πάνω στην πλατεία Taksim, στην αρχή του πεζόδρομου Istiklal.

 

 

 

Golden Age Hotel 4* 

Το Golden Age Hotel απέχει μόλις 1 λεπτό με τα πόδια από τον σταθμό του μετρό, 300μ. από την πλατεία Ταξίμ και 900μ. Η λεωφόρος Ιστικλάλ, με τα πολυσύχναστα καφέ, καταστήματα και εστιατόρια, βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

 

 

 

 

Occidental Pera Hotel 4*

To Occidental Pera Hotel βρίσκεται στην περιοχή Taksim. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον πεζόδρομο Πέραν (Istiklal) και 500μ. από την πλατεία Τaksim. 


 

 

 

 

 

 

 

 

Με 4 ημέρες και 2 διανυκτερεύσεις είναι να φύγετε Μ. Παρασκευή  26/4 με το 22.00 το βράδυ και να γυρίσετε Δευτέρα 29/4 με το 22.00 το βράδυ.

Με 5 ημέρες και 3 διανυκτερεύσεις είναι να φύγετε Μ. Πέμπτη 25/4 με το 22.00 το βράδυ και να γυρίσετε Δευτέρα 29/4 με το 22.00 το βράδυ.

Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά σας και η διαμονή σας στο ξενοδοχείο.